Image Alt

Events

Geldrop, geen Fun Klasse in 2022

De Ronde van Geldrop wordt dit jaar al voor de 80ste  keer georganiseerd.

In al die tijd is het op verschillende plaatsen in Geldrop georganiseerd, maar bij de meeste is het toch wel bekend dat de wedstrijden in het centrum van Geldrop werden verreden. Vanwege de herinrichting van het centrum is dit niet meer mogelijk, vandaar dat de ronde weer op Zesgehuchten wordt georganiseerd, waar het ooit oorspronkelijk begon .

Na het succes van 2019 toen er vanwege het 100-jarig jubileum van de organiserende vereniging TML Dommelstreek er voor het eerst een funklasse wedstrijd op het programma stond staat deze voor 2020 ook weer op het programma. Dit jaar is deze dan ook voor het eerst opgenomen in het Kempencup klassement.

Zo is de wedstrijd van de Elite en Belofte renners in Geldrop opgenomen in het Belisol Kempenklassement. Verder worden er wedstrijden gereden door nieuwelingen, junioren en bijzonder is de wedstrijd die op het programma staat voor handbikers, hier zal de top van de Nederlandse handbikers  aan de start staan. Het belooft dus een mooie wielerdag te worden.

Wedstrijd:: Makelaardij Olav Veldhuizen Ronde van Geldrop
Site:: www.tmldommelstreek.nl
Datum:: Geen deelname
Start: : 15.00 uur
Permanence:: Cafe zaal de Herberg, Hooggeldrop 129, 5663 BD, Geldrop
Start/finisch:: Hertogenlaan ter hoogte van de pastoor van Hooffstraat
Lengte per ronde: 1,9 km
Aantal rondes:
Winnaar 2018:
Winnaar 2019:
Winnaar 2020: